❤️med rett til å elske❤️

Datoen for Pride 2024 er satt

Pride blir 01. Juni. Og vi jobber nå for å få til et bra arrangement, både med nye og gamle samarbeidspartnere. Vi gleder oss sjukt mye. Hold av datoen og følg oss både på FB og IG for mer info. Hilsen oss 🏳️‍🌈😍


Pridemåneden er igang

Som alltid et ekstra preg på flaggheisingen😀👌

Blitt tradisjon

Takk til trompetisten Silje Røberg fra Jessheim, Hovin og Mogreina skolekorps- som spilte fanfare mens flaggene gikk til topps. Takk til ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher og Ullensaker Kulturråd som alltid stiller opp. Og takk til alle som møtte opp og hjalp til under flaggheisingen🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 Det har blitt en tradisjon å heise Pride-flaggene utenfor Rådhuset 01.Juni. De skal få henge hele måneden. Happy Pride alle sammen🏳️‍🌈

Disse kommer til årets Pride

Artist: NORA

Alternative pop prinsesse NORA er en låtskriver som er kjent for sine ærlige, lekne og sassy tekster. Med musikk som aldri viker unna rå og ekte følelser full av entusiasme om alt fra vår ambivalente hookup kultur til dypere temaer om vårt moderne samfunn har NORAS musikk blitt beskrevet som «ekte» pop kunst og «en frisk pust inn i pop landskapet. NORA beskriver seg selv som en fighter for the underdogs og de som er annerledes, eller som hun også liker å si en quirky pop princess med et jazz syndrom!

Live vil man oppleve en eksplosjon, en ekstremt veldrevet vokalist som oser av musikalitet uansett hvilket format hun opptrer i og en historieformidler. NORA gleder seg ekstremt mye til å opptre på Jessheim Pride og PrideNight der hun vil vise frem både låter fra hennes nylige utgivelser og debut EP «Boring Personality Disorder», samt en hel del låter som ikke er utgitt enda! En ting lover hun: FEST og full on girl power kan hun garantere! Spesielt på kvelden da hun skal varme opp for KEiiNO på PrideNight på Quality AirPort Hotel Gardemoen🍓🏳️‍🌈❤️

Artisten LJ Amorsolo synger for oss under årets Pride.

LJ Amorsolo er en aspirerende artist fra Filippinene. Han ble nylig med i The Voice Norge 2023 og endte opp som en av topp 16. Han hadde vist sin allsidighet som artist under reisen på The Voice. LJ er fast bestemt på å lage musikk som sin karriere, og vi kommer til å høre mer fra han fremover. 

Artist Leila ser frem til å opptre på Jessheim under årets Pride

Leila er en skeiv artist som synger og rapper pop og r&b låter med dansende hooks og sjonglerer mellom en sårbar og leken skrivestil.

Jeg ønsker å bidra til å skape den gleden jeg selv har opplevd hvert eneste år under Pride siden jeg var 15 år. Jeg gleder meg til å feire Pride på Jessheim. Leila.

Thomas Jenssen med crew opptrer på lille scenen

Artist og låtskriver Thomas Jenssen, ikledd glitter og iskremkostyme, er en artist proppet full av energi og glede! Musikken hans er en herlig kombinasjon av pop og funk – og inspireres av artister som Prince, Robyn og Lady Gaga. Debutsingelen «Chocolate» ble sluppet i september 2021 med påfølgende konserter på Spiren og Sørlandspride samme år. 17.Juni opptrer han på Jessheim.

PrideNight på Quality AirPort Hotel

17. juni 2023 er det klart for PrideNight. Vi gleder oss, gjør du? Være med på PrideNight? Meld deg på her 💁


Jessheim Pride presenterer: Årets konferansierer:

Johannes Brun (t.v) og Sigurd Storm (t.h) er begge klare for Jessheim Pride 2023

Sigurd Storm er blant annet kjent som blogger og interiørarkitekt. Sigurd har flere ganger toppet seertallene med sitt julehjem på ulike TV kanaler. Tusenkunstneren og designeren har blant annet sin egen serie: «Julekongen Sigurd Storm». Han er også med i en rekke programmer og reportasjer i flere land i Europa og Kina. Med sitt ekstravagante hjem-som hele året oser av gode tips, ideer og sesongbetonte forandringer, kommer vi til å se mer av han fremover.

Johannes Brun er både skuespiller og programleder, kjent fra blant annet MessTV, 4-stjerners middag og Herlige Hjem på TvNorge. I tillegg er han Norges udiskutable Madonna-ekspert, som vinner av Kvitt eller Dobbelt på NRK! Ved siden av mange forskjellige roller både på og bak skjermen, er han nå aktuell som programleder for TV-programmet Boligrådet på HeimTV.

Flaggheising og skeiv kino 01.juni


Les mer om 01.juni arrangementet her

Her er et sammendrag fra Pride 2022

Video under: Fra markeringen i 2021 – da var det pandemi. I 2022 ble det folkefest!


Følg oss på facebook!

En fin gjeng som laget en liten markering juni 2021


Hvorfor Jessheim Pride?

Vi arrangerer pride på Jessheim for å bidra til mer åpenhet, mangfold og for å skape et raust samfunn som har plass til alle. Og vi gjør det for å motvirke homofobi, diskriminering, rasisme og annet gufs.

Synlighet og feiring av kjærligheten

Pride er en feiring av skeiv kjærlighet, en feiring av livsglede – og vi viser at vi er stolte av hvem vi er. Åpenhet fører til mer åpenhet. Skal flere kunne leve som hele seg, uten fare for å bli mobbet, trakassert, diskriminert eller utsatt for vold – som lesbiske, homofile, pi/pan og transfolk (skeive) blir utsatt for i Norge og resten av verden hver eneste dag – er det nødvendig å stå opp og aktivt vise motstand. Derfor feirer vi PRIDE!Jessheim Pride-blogg

Stein Vegar Leidal – pride-pappa og initiativtaker til Jessheim Pride. Foto: Tom Gustavsen/Romerikes Blad.

En straight, stolt Pride-pappa

Som engasjert Pride-pappa er jeg nå del av gruppa som lager Jessheim Pride i 2020. Her er min historie, og min oppfordring til deg: Bli med, feir Pride og engasjer deg du også! …

PrideJessheim er del av pridefamilien i FRI Oslo og Viken.
Bli også med heim til Oslo Pride, Drammen Pride, Hallingdal Pride, Fredrikstad Pride og Son Pride <3

Pride feires og markeres over hele verden, og er ekstra viktig i en tid hvor ytringfriheten til skeive er presset fra mange kanter. Pride er solidaritet i praksis.

Stå opp for mangfold, pride og frihet. Si nei til rasisme, diskriminering og hat. Ingen er fri før alle er fri – bli med og feir pride!