Hovedsponsor. Quality Airport Hotel Gardermoen. Lokevegen 7, 2067 Jessheim
Med støtte fra Ullensaker Kommune

Pridebussen sponses av Jenssen Turbuss AS
Frivillighetsmaten sponses av Egon Jessheim
Med god hjelp, støtte og kjærlighet fra FRI. Oslo og VikenVil du bli partner?

Jessheim Pride er Romerikes viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold, og gir deg en unik mulighet til å støtte kampen for menneskerettigheter. Vis solidaritet og støtte til folks rett til å være den de er ved å samarbeide med Jessheim Pride. Et samarbeid med Jessheim Pride løfter din sosiale profil, gir positive signaler til kunder og vil engasjere og motivere ansatte, fremme mangfold på arbeidsplassen og bidra til et bedre arbeidsmiljø.

Vær med på å utforme, utvikle og skape Jessheim Pride. 2023 blir det tredje året som Jessheim Pride gjennomføres. Som Partner vil du få mulighet til å eksponere selskapet og de ansatte, og hva som er viktig for dere i forbindelse med Pride.

Knytt kontakt med våre gjester under arrangementet i byen, samt deltakerne i paraden og tilskuerne. Vi ønsker å gjøre Paraden til det store høydepunktet under Jessheim Pride.

Pride er et globalt konsept og en positiv markering mot fordommer og diskriminering mot skeive. Dette er et unikt og meningsfullt budskap, som kommuniseres gjennom Jessheim Pride.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat om hva et partnerskap kan innebære for deg.

Kontakt oss på e-post: kontakt@jessheimpride.no