Sted: Årnes stasjon, Jernbanegata 10a

Program:

  • Kl. 11-15 Fargefest ved elva, yoga, maling og musikk.
  • Kl.12-14 Regnebuecruise
  • Kl.15 Åpning med ordfører og varaordfører.
  • Parade
  • Kl.17-21 Konsert med Yngvil, Camilla Blix, Andreas Undsvåg, LJ Amorsolo og NORA

Inngang 100 kr

Bilde og tekst lånt med tillatelse fra Nes Pride.

LJ Amorsolo er en aspirerende artist fra Filippinene. Han ble nylig med i The Voice Norge 2023 og endte opp som en av topp 16. Han hadde vist sin allsidighet som artist under reisen på The Voice. LJ er fast bestemt på å lage musikk som sin karriere, og vi kommer til å høre mer fra han fremover.

Bilde og tekst lånt med tillatelse fra Nes Pride.

NORA er kjent for sin lekne og ærlige låtskriving, viker aldri unna sine egne følelser og musikken lyser av naturlig entusiasme, som berører temaer med rå følelser, slik som hjertesorg, «toxic relationship»,og vår ambivalente «hookup-kultur» i det moderne samfunn. Hun beskriver seg selv som en fighter for «the underdogs», og de som alltid har følt seg litt annerledes.

Bilde og tekst er lånt med tillatelse fra Nes Pride.

Andreas Unsvåg er en gitarist og låtskriver fra Stavanger. Musikken hans er inspirert av artister som Eva Weel Skram, Lizzy McAlpine og Sigvart Dagsland. Sammen med Sondre Klavenes skal han spille flere av sine egne låter.

Bilde og tekst lånt med tillatelse fra Nes pride

Camilla Blix er en up-and coming låtskriver og artist fra Sandefjord. Hun slapp nylig en duett med Einar Christiansen, «Stranger». Hennes musikk er alt fra dark-pop til nære poplåter som treffer hjerteroten. Hun er en artist man bør oppleve live.

Bilde og tekst er lånt med tillatelse fra Nes pride

Artisten Yngvil. Ordene krøllet seg ofte når viktige ting skulle bli sagt. Dermed satte Yngvil penn på papiret, og fikk en slags orden i kaoset. Det er låtskriving som er-og alltid har vært-den 26 år gamle jentas vei inn i musikken. Med over gjennomsnittet eldre foreldre ble Yngvil oppfostret på Jan Eggum, Kari Bremnes, Mozart og Tramteatret. Som treåring lærte hun de andre barna i barnehagen låter med titler som, «Det enkleste er pistol», og «Tante Gry e blitt ung igjen». Så da den første egenkomponerte låta så dagens lys, var det kanskje ingen overraskelse at den åtte år gamle jenta hadde skrevet deg vise. I senere tid har Yngvil fått med seg en gjeng dyktige musikere, samt fått øynene opp for folketoner og jazz. Dette har resultert i et titalls konserter på Oslos scener. Sist på Musikkfest, Amnesty sitt landsmøte, Uhørt og Revolver. Det er kanskje vanskelig å tro, men mye tyder på at det går an å like ei 26 år gammel jentes låter om kaos, forkledd i et moderne viseformat, med krydder av folketoner og jazz. Yngvil signerte høsten 2021 med Grappa, og er nå i ferd med å ferdigstille sitt debutalbum, med Daniel Kvammen og Preben Sælid Andersen som produsenter. Første singel ble godt tatt imot, og gikk til og med rett inn på listene hos NRK P1.