Paradeshow

Artist: NORA

Alternative pop prinsesse NORA er en låtskriver som er kjent for sine ærlige, lekne og sassy tekster. Med musikk som aldri viker unna rå og ekte følelser full av entusiasme om alt fra vår ambivalente hookup kultur til dypere temaer om vårt moderne samfunn har NORAS musikk blitt beskrevet som «ekte» pop kunst og «en frisk pust inn i pop landskapet. NORA beskriver seg selv som en fighter for the underdogs og de som er annerledes, eller som hun også liker å si en quirky pop princess med et jazz syndrom!

Live vil man oppleve en eksplosjon, en ekstremt veldrevet vokalist som oser av musikalitet uansett hvilket format hun opptrer i og en historieformidler. NORA gleder seg ekstremt mye til å opptre på Jessheim Pride og PrideNight der hun vil vise frem både låter fra hennes nylige utgivelser og debut EP «Boring Personality Disorder», samt en hel del låter som ikke er utgitt enda! En ting lover hun: FEST og full on girl power kan hun garantere! Spesielt på kvelden da hun skal varme opp for KEiiNO på PrideNight på Quality AirPort Hotel Gardemoen🍓🏳️‍🌈❤️.

Artist: LJ Amorsolo

LJ Amorsolo er en aspirerende artist fra Filippinene. Han ble nylig med i The Voice Norge 2023 og endte opp som en av topp 16. Han hadde vist sin allsidighet som artist under reisen på The Voice. LJ er fast bestemt på å lage musikk som sin karriere, og vi kommer til å høre mer fra han fremover. Først opptrer han på Nes Pride 28.mai.

Artisten Leila gleder seg til å feire Pride på Jessheim

Leila er en skeiv artist som synger og rapper pop og r&b låter med dansende hooks og sjonglerer mellom en sårbar og leken skrivestil.

Jeg ønsker å bidra til å skape den gleden jeg selv har opplevd hvert eneste år under Pride siden jeg var 15 år. Jeg gleder meg til å feire Pride på Jessheim. Leila.

Artist: Thomas Jenssen

Artist og låtskriver Thomas Jenssen, ikledd glitter og iskremkostyme, er en artist proppet full av energi og glede! Musikken hans er en herlig kombinasjon av pop og funk – og inspireres av artister som Prince, Robyn og Lady Gaga. Debutsingelen «Chocolate» ble sluppet i september 2021 med påfølgende konserter på Spiren og Sørlandspride samme år.

I 2022 var han og hans crew på Pride-turne og spilte konserter i byer som Oslo, Risør, Kristiansand, Vennesla og Arendal. I sommer skal de på turne og spille på seks Pride-festivaler. 17. juni opptrer han på Jessheim Pride.

Thomas har gitt ut fem singler, og kommer med et fullt album neste år. Han har laget fire musikkvideoer til dette albumet. Til jul kommer han med et julealbum på trøndersk, og blir noe helt annet enn den popmusikken han lager på engelsk.

Vi gleder oss til hans opptreden på Jessheim Pride🏳️‍🌈

Årets konferansierer

Johannes Brun (t.v) og Sigurd Storm (t.h) er begge klare for Jessheim Pride

Sigurd Storm er blant annet kjent som blogger og interiørarkitekt. Sigurd har flere ganger toppet seertallene med sitt julehjem på ulike TV kanaler. Tusenkunstneren og designeren har blant annet sin egen serie: «Julekongen Sigurd Storm». Han er også med i en rekke programmer og reportasjer i flere land i Europa og Kina. Med sitt ekstravagante hjem-som hele året oser av gode tips, ideer og sesongbetonte forandringer, kommer vi til å se mer av han fremover.

Johannes Brun er både skuespiller og programleder, kjent fra blant annet MessTV, 4-stjerners middag og Herlige Hjem på TvNorge. I tillegg er han Norges udiskutable Madonna-ekspert, som vinner av Kvitt eller Dobbelt på NRK! Ved siden av mange forskjellige roller både på og bak skjermen, er han nå aktuell som programleder for TV-programmet Boligrådet på HeimTV.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial