PRIDENIGHT

I år som i fjor arrangerer vi PrideNight 17.juni med vår samarbeidspartner Quality AirPort Hotel Gardermoen. Samme sted som arrangementet vil være. Lokevegen 7, 2067 Jessheim.

Påmelding her

Vi er stolte og kunne si at vi har Saksepott og Dj Gersa med oss som en del av underholdningen, samt selveste KEiiNO. PrideNight er gratis (20 års-grense).

SAKSEPOTT & GERSA: Sax og Dj duo, med skreddersydde show som virkelig svinger. De garanterer liv og topp stemning. Kan det bli bedre?

KEiiNO: Er et norsk-samisk samarbeidsprosjekt og ble dannet i august 2018 i forbindelse med gruppens deltakelse i Melodi Grand Prix i 2019. Ingen av de tre bandmedlemmene kjente til hverandre på forhånd. I 2019 vant KEiiNO den norske finalen med låten «Spirit in the sky» og representerte Norge i Eurovision Song Contest i Tel Aviv i mai 2019.

Og med disse artistene lover vi god stemning. Og det beste er: DET ER GRATIS! I tillegg er det GRATIS Pridebuss som går frem og tilbake mellom 20-21 fra Jessheim stasjon. Det er ingen unnskyldning for å ikke møte opp.

NORA VARMER OPP FOR KEIINO. Alternative pop prinsesse NORA er en låtskriver som er kjent for sine ærlige, lekne og sassy tekster. Med musikk som aldri viker unna rå og ekte følelser full av entusiasme om alt fra vår ambivalente hookup kultur til dypere temaer om vårt moderne samfunn har NORAS musikk blitt beskrevet som «ekte» pop kunst og «en frisk pust inn i pop landskapet. NORA beskriver seg selv som en fighter for the underdogs og de som er annerledes, eller som hun også liker å si en quirky pop princess med et jazz syndrom!

Vi i Jessheim Pride gleder oss sinnsykt! Du blir vel med?

The Social

Quality AirPort Hotel Gardermoen har restaurant hvor det er mulig å kjøpe seg god mat og drikke. Restauranten er åpen mellom 18-22 alle dager. Det er også mulig å kjøpe snacks i baren under hele arrangementet.