DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER
01.06.24
JESSHEIM

Gjør deg klar for Pride på Jessheim!

Datoen for Jessheim Pride 2024 er satt! Vi ser fram til en fantastisk feiring av kjærligheten, og håper at du vil joine oss. Her finner du litt praktisk informasjon

Program 2024

Oppmøte på Torget. Paraden starter kl. 12:30
18:00 – Dørene åpner
19:30 – Varaordfører Børre Lien Hansen åpner PrideNight. Martin Lervik fra FRI holder tale og deler ut årets frydpris.
20:00 – Showstart med Leonardo Amor, Andreas Wijk, Agnes Hustler og Melanie Wehbe
Det blir også loddsalg med fete premier!

Disse opptrer på PrideNight

ANDREAS WIJK

Modell, artist og influenser. Andreas er ansett som Sveriges beste moteinfluencer og samarbeider med noen av bransjens største merker. Akkurat nå er fokuset musikk som følger opp de siste hitsinglene «If I was gay» og «Christmas Time Again» sluppet via Universal og er streamet over 1 million ganger!

MELANIE WEHBE

Melanie Wehbe er en svensk artist og prisbelønt låtskriver. Hun feirer 10 år i musikkbransjen og har i løpet av disse årene blant annet skrevet to Idol-vinnerlåter, en Svensktoppenetta, to Spotify og tre radioettor samt vunnet deler av den svenske (2020) og den danske Melodifestivalen.

AGNES HUSTLER

Agnes Hustler har skapt sitt eget univers som artist, låtskriver og innholdsskaper på Instagram og Tik Tok med sin gudinne-pop. Med artister som Rihanna, Sia og Billie Eilish som hovedinspirasjon, henter Agnes sin egen inspirasjon, sømløst med blandede elementer fra rock og soul med sin helt egen vri.

For Agnes, er musikk kraft og hun  strekker seg langt for å spre sine meningsfulle meninger gjennom hennes musikk.

Leonardo Amor

Leonardo Amor er en sjelfull sanger fra Filippinene. 27 år gamle Leonardo har deltatt på The Voice Norway i 2023 og slapp sin debutsingel i november i fjor. Han jobber nå med forskjellige spennende prosjekter og håper å gjøre seg ett navn i musikkbransjen.

Hans allsidighet og lidenskap presser ham kontinuerlig til å forbedre sine evner og nå nye milepæler i karrieren.

Frydprisen

Frydprisen ble etablert i 2022, og går til en eller flere personer, bedrifter eller organisasjoner som har utmerket seg på en positiv måte i kampen for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner. Mottakeren må være bosatt i Ullensaker kommune.

Prisen deles ut under PrideNight.

Prisen for 2022 og 2023 er utformet av Unni Askeland.

Tidligere vinnere

2023 – Dag og Ilse Vergouwe
2022 – Solveig Mørdre

Ofte stilte spørsmål