Ønsker din bedrift å samarbeide med Jessheim Pride?

Jessheim Pride er Romerikes viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold, og gir deg en unik mulighet til å støtte kampen for menneskerettigheter.

Vis solidaritet og støtte til folks rett til å være den de er ved å samarbeide med Jessheim Pride. Et samarbeid med Jessheim Pride løfter din sosiale profil, gir positive signaler til kunder og vil engasjere og motivere ansatte, fremme mangfold på arbeidsplassen og bidra til et bedre arbeidsmiljø.
Vær med på å utforme, utvikle og skape Jessheim Pride. 2024 blir det fjerde året som Jessheim Pride gjennomføres. Som Partner vil du få mulighet til å eksponere selskapet og de ansatte, og hva som er viktig for dere i forbindelse med Pride.

Knytt kontakt med våre gjester under arrangementet i byen, samt deltakerne i paraden og tilskuerne. Vi ønsker å gjøre Paraden til det store høydepunktet under Jessheim Pride.
Pride er et globalt konsept og en positiv markering mot fordommer og diskriminering mot skeive. Dette er et unikt og meningsfullt budskap, som kommuniseres gjennom Jessheim Pride.